Kaipaatko betoniportaiden pinnoitusta tai terassille kestävää pintamateriaalia?

Ulkopinnoitteidemme avulla loihdit uudiskohteen tai vanhan kohteen portaista tai pinnoista lähes uudenveroiset, parantaen samalla teknistä käyttöikää vuosilla. Pinnoitemateriaalit mahdollistavat saumattoman pinnan, joka on kulutusta kestävä, huoltovapaa ja helppo pitää puhtaana. Toteutamme ulkotilojen pinnoistuksen hiertoepoksimenetelmällä erilaisiin pintoihin ja rakenteisiin:

  • Ulkoportaat
  • Sisäänkäyntien edustat
  • Betonipintaiset terassit
  • Parvekkeet jne

Palveluihimme kuuluvat pohjatyöt mm. timanttihionnat, halkeamien injektoinnit sekä tasoitustyöt. Poistamme myös vanhat pintamateriaalit.

Hiertoepoksi

Hiertoepoksi on epoksipinnoitteista kaikista kestävin vaihtoehto ja soveltuu myös mainiosti esimerkiksi ulko- ja märkätiloihin. Koska pinta kestää hyvin mekaanista rasitusta, erilaisia kemikaaleja, eikä tarvitse erillistä kosteuseristystä, se soveltuu hyvin vaikkapa autokorjaamon, varastohallin, kylpyhuoneen tai saunan lattiamateriaaliksi. Hiertoepoksipinnoite koostuu hartsista sekä kovetinosasta. Hiertoepoksipinnoitteet ja seinän väli saadaan asennettaessa täysin tiiviiksi, mikä helpottaa pintojen puhtaanapitoa ja tekee pinnoista erittäin hygieenisen.

Kiinnostuitko? Jätä alustava tarjouspyyntö

Voit hakea kauttamme rahoitusta kaikkiin pinnoitus- ja remonttiratkaisuihin. Joustava Svea-rahoitus mahdollistaa pinnoitus- ja remonttityön teon heti ilman erillisiä maksujärjestelyjä. Me teemme hakemuksen puolestasi!

Voit myöhemmin muuttaa kuukausierää tai halutessasi maksaa koko lainan pois etukäteen.

Pyydä tarjous rahoitusratkaisusta: myynti@pinnoitusturku.fi tai soita 010 328 5250.

Ota Yhteyttä

PinnoitusTurku

 

Piiskakuja 5
20380 Turku

010 328 5250

Jätä yhteydenottopyyntö