ASFALTIN PINNOITUS

Asfaltin pinnoitus on helppo ja nopea menetelmä asfalttipinnan kunnostamiseen

Asfaltin pinnoitus vesieristää ja ehostaa asfalttipinnan

Tiesitkö, että asfalttiakin kannattaa huoltaa?

Oletko huomannut kiinteistösi pihan asfaltissa kulumia, halkeamia tai reikiä? Mietitkö miten asfalttipinnalle saisi lisää käyttöikää?

Asfaltin pinnoittaminen Refresh Asphalt -bitumipinnoitteella on kätevä, helppo ja nopea tapa asfalttipinnan uudistamiseen. Upean ulkonäön lisäksi, pinnoite lisää asfalttipinnan käyttöikää vuosilla. Refresh Asphalt tasoittaa ja täyttää pienet halkeamat sekä ehkäisee jäätymis- ja kosteusvaurioita.

Asfaltin pinnoitus palauttaa vanhalle asfalttipinnalle uuden asfaltin ominaisuudet. Pinnoituksen myötä asfalttipinnan veden, jään ja kulutuksen kestävyys paranee huomattavasti. Teknisten ominaisuuksien lisäksi asfaltin pinta saa uuden upea ulkonäön.

Refresh Asphalt pinnoiteasfaltti eheyttää ja pinnoittaa kuluneita ja halkeilevia asfalttipintoja, sekä ennalta ehkäisee asfaltin hapertumista ja kivimateriaalin irtoamista. Pinnoiteasfaltti myös suojaa ja tasoittaa asfalttipintoja niissä kohteissa, joissa asfaltin pinta on epätasainen.

  • Tasoittaa vanhan asfaltin pinnan
  • Täyttää hiushalkeamat ja pienet repeämät
  • Uudistaa vanhan asfaltin ulkonäön
  • Vesieristää vanhan asfaltin
  • Lisää vanhan asfalttipinnan kulutuskestävyyttä ja käyttöikää

Refresh Asphalt on emulsiomainen (nestemäinen asfaltti) massa, joka sisältää bitumiemulsiota, hartsia  sekä sideaineita.

Lähtötilanne

Pihan asfalttipinta oli menettänyt tekniset ominaisuutensa. Pinta oli todella ”rakeinen” ja joistain osista asfaltti puuttui kokonaan. Nämä asfaltittomat alueet oli sorastettu. Pihassa oli myös halkeamia ja painaumia.

Ensimmäiset toimenpiteet

Huonokuntoiset asfalttipinnat poistettiin.

Paikkaukset ja saumaukset

Asfaltissa olevat halkeamat ja painaumat korjattiin. Lisäksi kivetyksen reunasta poistettu painunut asfaltti korvattiin uudella asfalttimassalla.

Asfaltin pinnoitus

Paikkausten ja halkeamien korjausten jälkeen, korjausmateriaalien annettiin tiivistyä noin viikon. Tämän jälkeen aloitettiin pinnoitustyöt.

Valmis piha

Pinnoituksen jälkeen pihan vanha asfalttipinta sai uuden, yhtenäisen bitumikerroksen. Samalla korjattujen alueiden ja vanhan pinnan saumat tiivistyivät. Pihasta tuli eheä ja näyttävä.

Etupihan Refresh Asphalt pinnoite

Koko 220 m2    Hinta 3200,00

Autotallin kansipiha

Hinta: 1700,00   120 m2

’(sis. asfaltin saumaus ja paikkauksia)      

Voit lähettää meille alustavan tarjouspyynnön asfaltin pinnoittamisesta alla olevalla lomakkeella. Saat tarjouksen 1 – 2 arkipäivän sisällä sähköpostitse. Tarjous ei ole sitova ja saat rauhassa aikaa miettiä mahdollista työtilausta. 

Toteutamme vanhan ja uuden asfaltin pinnoituksia Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella.

Kiinnostuitko? Jätä alustava tarjouspyyntö

Asfalttipinnan huolto osaksi kiinteistön hyvää kunnossapitoa

Rakennuksia tulee ylläpitää huolella, jotta kaikki pinnat ja materiaalit kestää ikää. Usein unohdetaan, että myös pihamateriaalit, kuten asfalttipinnat kaipaavat kunnossapitoa ja huoltoa. Asfalttipintaa voidaan paikata, saumata ja pinnoittaa pienellä vaivalla silloin, kun vauriot huomataan ajoissa ja niihin reagoidaan nopeasti. Asfalttipintoja tulisi tarkkailla joka kevät. Näin sään vaihtelujen, talven ja mm. nastarenkaiden aiheuttamat vauriot tulee hyvin havannoitua.

Jos asfaltin pinnalla on halkeamia, pieniä reikien alkuja tai huomattavia painaumia, tulisi ne korjata mahdollisimman pikaisesti. Silloin kun asfalttipinta on rikki, myös sen vedeneristyskyky on heikentynyt. Vesi, jää ja mekaaninen rasitus ovat asfalttipinnan tuho varsinkin silloin kun pinta on jo valmiiksi vaurioitunut.

Asfaltti on kymmeniä vuosia kestävä, pitkäikäinen materiaali pinnoilla edellyttäen, että sitä huoltaa ja hoitaa hyvin.

Kiinteistöilläkin on oma maalaussyklinsä. Samoin voisi ajatella asfalttipinnoista. Samalla kun talo maalataan, olisi hyvä pinnoittaa kiinteistön asfalttipinnat. Näin kaikki pinnat pysyvät kunnossa ja ovat kauniita katseille.

Ota Yhteyttä

PinnoitusTurku

 

Piiskakuja 5
20380 Turku

010 328 5250

Jätä yhteydenottopyyntö