POLYURETAANILATTIA

MONIPUOLINEN

Monipuolinen, kestävä ja käytännöllinen lattiaratkaisu. Polyuretaanilattia on sileä ja saumaton, mutta ei kuitenkaan liukas. Se on edustavan näköinen, eli kestää katseita myös esimerkiksi asiakastiloissa.

 

OMINAISUUDET

Polyuretaanilattia on turvallinen sekä parantaa hygieniatasoa ja mukavuutta. Lattia on täysin saumaton, yhtenäinen ja elastinen. Pinnoitteella on halkeamia tasoittava ominaisuus.

KÄYTTÖKOHTEET

IV-konehuoneet

Teollisuus- ja tuotantotilat

Pysäköintitilat ja autotallit

Varastot ja toimistot

Myymälät ja muut julkiset tilat, kuten kirjastot, koulut, päiväkodit

Parvekkeet, terassit…

Polyuretaanilattia sopii tiloihin, joissa lattiaan ei kohdistu suurta mekaanista rasitusta. Polyuretaanilattia on ominaisuuksiltaan elastinen, joten se soveltuu erinomaisesti teknisiin tiloihin. Polyuretaanilattia on asennettavissa sekä kovalla että pehmeällä pintamateriaalilla. Polyuretaanipinnoitteella saadaan aikaan saumaton, yhtenäinen ja näyttävä lattia, joka edistää hyvää sisäilman laatua. 

Polyuretaanipinnoite soveltuu käytettäväksi mm. kouluissa, sairaaloissa, päiväkodeissa ja toimistotiloissa. Erittäin kovaa kulutusta vaadittaessa suosittelemme epoksilattiaa.

Suosittelemme polyuretaanilattiaa mm.  IV-konehuoneisiin, sillä elastinen pinta ei murru. Pinnoite on vesitiivis ja halkeamia silottava.

Ota Yhteyttä

PinnoitusTurku

Piiskakuja 5
20380 Turku

+358 10 328 5250

Jätä yhteydenottopyyntö