Palvelut

Lattiapinnoitukset

Akryyli-, epoksi- ja polyuretaanilattiat teollisuuteen, keittiöihin,  julkisiin tiloihin ja kotitalouksille. Toteutamme lattiapinnoitukset vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla teollisuuteen (myös elintarviketeollisuuteen), maatiloille sekä kiinteistöihin.

Teemme myös teollisuuslattioiden korjauksia. Palvelemme asiakkaitamme 24/7.

Ulkorakenteiden pinnoitukset

Hiertoepoksi on käsin hierrettävä, hygieeninen ja pinnaltaan karhennettu pinnoite, joka ei ole liukas märkänäkään. Näiden ominauuksien vuoksi, hiertoepoksipinnoite on hieno ratkaisu kiinteistöjen ulkorakenteiden (sopii myös sisäpinnoille) pinnoittamiseen. Noin 4 mm vahvuinen hiertoepoksipinnoite soveltuu mm. lattioiden, portaiden ja terassien pinnoittamiseen. Hieroepoksi soveltuu myös kohteisiin, joihin kohdistuu raskasta mekaanista tai kemiallista rasitusta. Hiertoepoksilattian sävy muodostuu pinnoitteessa käytetyistä värihiekoista. Lue lisää..

Asfaltin pinnoitukset

Asfaltin pinnoitus on satsaus vuosiksi eteenpäin. Asfalttipintaa tulee huoltaa samoin kun muitakin kiinteistöjen pintoja. Asfaltin pinnoitus lisää asfalttipinnan käyttöikää vuosilla, vesieristää pinnan ja ehkäiseen mm. jäätymisvaurioita. Lisäksi pinnoitus uudistaa vanhan asfalttipinnan ulkonäön. Toteutamme asfaltin pinnoituksia Varsinais- ja Etelä-Suomen alueella. Oulun alueella asennuksista vastaa Hielo Oy. Lue lisää..

Seinä- ja kylpyhuonepinnoitukset

Kalkki- ja hartsipinnoitus on hienostunut pinnoiteratkaisu, jolla saadaan aikaiseksi tyylikkäitä yksilöllisiä, saumattomia pintoja sisä- ja ulkotilojen seinä- ja lattiapinnoille. Toteutamme kalkki- ja hartsipinnoitukset maahantuomillamme tuotteilla. Laadukkaat materiaalit sekä ammattitaitoiset asentajat takaavat hienostuneen ja yleellisen pinnoituksen. Lue lisää..

Kiinteistöpinnoitukset

Suunnittelemme ja toteutamme kiinteistön omistajille monipuolisia, suojaavia ja uudistavia pinnoitusratkaisuja. Laaja pinnoitevalikoima mahdollistaa lähes kaikkien materiaalien pinnoituksen. Olemme erikoistuneet mm. ulko-ovien ja muiden rakenteiden sekä materiaalien pinnoittamiseen kiinteistöissä ja teollisuudessa. Lue lisää..

Graffitisuojaukset

Toteutamme monipuolisesti erilaisten materiaalien pintasuojauksia graffiteja, töhryjä sekä muuta likaa vastaan. Graffitisuojaus tulee olemaan tulevaisuudessa aina vain tärkeämmässä roolissa kiinteistöjen ylläpidon suunnittelua. Tuotamme suojaukset tuotteilla, jotka yhteistyöyrityksemme RHV-Tukku tuo maahan. Suojausratkaisuja löytyy lähes kaikille materiaaleille ja pinnoille. Lue lisää..

PinnoitusTurun asentajilla on yli 25 -vuoden kokemus pinnoitustöistä ja pinnoitteista. 

Asiakkaitamme ovat yritykset, teollisuus, kaupungit ja kunnat sekä yksityistaloudet.

Työskentelemme pääsääntöisesti Varsinais- ja Etelä-Suomen alueella, mutta olemme toteuttaneet kohteita myös muualla Suomessa.

Valikoimastamme löytyy lähes kaikille materiaaleille sopivat pinnoitusmenetelmät.

Pinnoitusmenetelmä valitaan aina materiaalin, pinnoitettavan kohteen sekä tarpeen mukaan. 

Valikoimassamme on nanopinnoitteet, lattia- ja seinäpinnoitteet, asfalttipinnoite sekä monia erilaisia tuotteita suojaamaan pintoja graffiteilta ja töherryksiltä.

Ota Yhteyttä

PinnoitusTurku

 

Piiskakuja 5
20380 Turku

010 328 5250

Jätä yhteydenottopyyntö