Kaipaavatko kiinteistön ulko- tai sisäpinnat kestävää suojausta ?

Saasteet, pakokaasu ja katupöly likaavat kiinteistö pintoja, materiaalit ruostuvat tai hapettuvat. Auringon vaikutus haalentaa  pintamateriaalien värit.

PinnoitusTurun pinnoitusratkaisut suojaavat pintoja yllämainittuja haittatekijöitä vastaan jopa kymmeniä vuosia. Valikoimassa on myös pinnoitteita, jotka palauttavat materiaalien alkuperäisen värin. Vuosien kokemus eri materiaalien pinnoituksesta sekä laadukkaat, patentoidut pinnoitteet lisäävät materiaalien käyttöikää sekä helpottavat huomattavasti puhtaanapitoa.

 

Huoltopinnoitus osana kiinteistön kunnossapitoa

Suunnittelemme ja toteutamme kiinteistön omistajalle monipuolisia pinnoitusratkaisuja. Urakoimme kohteita avaimet käteen -periaatteella koko Etelä-Suomen alueella.

Kahden sektorin palvelut:

  1. Kodin ja yleisten tilojen pinnoitukset (koti, toimisto, liiketilat, hotellit jne.)
  2. Nano Clear pinnoitusmenetelmä (Kiinteistön pinnat esim. teollisuuslattiat, parkkihallit, sillan kaiteet, metallirakenteet ja pinnat, teollisuuskohteet jne.)

Pidämme huolen siitä, että pinnoitusratkaisut ovat huolellisesti suunniteltuja ja toteutettuja. Teemmee tarvittaessa myös pohjatyöt kohteisiin.  Toteutamme pinnoitustöitä kaiken kokoisiin kohteisiin suurista liike- ja asuinkiinteistöistä, omakotitaloihin ja teollisuuteen. Käytössämme on uusimman teknologian Nanopinnoitteet.  Tuotevalikoimamme kattaa pinnoitteet lähes kaikille pinnoille ja materiaaleille.

Materiaalit:

  • Kaikki kovat pinnat (lasi, kivi, laatta, betoni, rauta, metalli..)
  • Puupinnat
  • Komposiittimateriaalit
  • Maalatut pinnat

Hyödyt:

  • Helppo puhtaanapito ilman vahvoja pesuaineita
  • Pinnat pysyvät hygieenisinä ja raikkaina
  • Säästää puhdistukseen käytettyä aikaa
  • Uudistaa materiaalin pintaa ja suojaa jopa 10 -vuoden ajan.

Lähetä alustava tarjouspyyntö pinnoituksista alla olevalla lomakkeella. Saat tarjouksen 1 – 2 arkipäivän sisällä sähköpostitse. Tarjous ei ole sitova ja saat rauhassa aikaa miettiä mahdollista työtilausta. Toteutamme kiinteistöpinnoituksia Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella.

Kiinnostuitko? Jätä alustava tarjouspyyntö

Ota Yhteyttä

PinnoitusTurku

 

Piiskakuja 5
20380 Turku

010 328 5250

Jätä yhteydenottopyyntö