Kiinteistöpinnoitukset

Suunnittelemme ja toteutamme kiinteistön omistajalle monipuolisia pinnoitusratkaisuja. Urakoimme kohteita avaimetkäteen periaatteella koko Etelä-Suomen alueella.

Kahden sektorin palvelut:

 1. Kodin ja yleisten tilojen pinnoitukset (koti, toimisto, liiketilat, hotellit jne.)
 2. Nano Clear pinnoitusmenetelmä (Kiinteistön pinnat esim. teollisuuslattiat, parkkihallit, sillan kaiteet, metallirakenteet ja pinnat, teollisuuskohteet jne.)

Pidämme huolen siitä, että pinnoitusratkaisut ovat huolellisesti suunniteltuja. Teemmee tarvittaessa myös pohjatyöt kohteisiin.  Toteutamme pinnoitustöitä kaiken kokoisiin kohteisiin suurista liike- ja asuinkiinteistöistä, omakotitaloihin ja teollisuuteen.

Käytössämme on uusimman teknologian Nano-tuotteet.  Tuotevalikoimamme kattaa pinnoitteet lähes kaikille pinnoille ja materiaaleille.

Materiaalit:

 • Kaikki kovat pinnat (lasi, kivi, laatta, betoni, rauta, metalli..)
 • Puupinnat
 • Komposiittimateriaalit
 • Maalatut pinnat

Hyödyt:

 • Helppo puhtaanapito ilman vahvoja pesuaineita
 • Pinnat pysyvät hygieenisinä ja raikkaina
 • Säästää puhdistukseen käytettyä aikaa
 • Uudistaa materiaalin pintaa ja suojaa jopa 10 -vuoden ajan.

OVIPINNOITUKSET

Ovipinnoitus on satsaus vuosiksi eteenpäin. Nano Clear menetelmän nanopinnoitus suojaa ovia lialta, mekaaniselta rasitukselta, hapettumilta, auringon haitalliselta UV-valolta ja saasteilta. Lisäksi pinnoitusmenetelmä palauttaa ja kirkastaa ovien alkuperäistä väriä. Pinnoite on täysin väritön (kirkas). Pinnoitteen kesto jopa yli 10 vuotta.

RAKENTEIDEN PINNOITUKSET

Nano Clear -pinnoitukset tehdään ruiskuttamalla tai telaamalla.  Jos pinnoitettavassa pinnassa on paljon pintavirheitä, halkeamia tai kolhuja, pitää pinnat ensin korjata tai toisaalta huomioida, että pinnoitus ei korjaa pintavirheitä. Pinnoite on aina kirkas, se ei siis toimi niin kuin maali. Jos pintaa ei esim. maalata ennen pinnoitusta, tulee pinta pestä hyvin ennen pinnoitusta. 

Videot esittelevät Nano Clear -pinnoitteen kestävyyttä ja ominaisuuksia

Nano Clear -konsepti

Nano Clear -nanopinnoituskonsepti on monipuolinen menetelmä. Nano Clear -pinnoite lisää materiaalien kestävyyttä vuosilla. Korroosio, auringonvalo, lika, graffitit ja mekaaninen kuluminen ovat ongelmia kaikilla pinnoilla. Nano Clear suojaa pintoja edellä mainituilta haitoilta lisäten pinnan hylkimistä. Myös käyttömukavuus ja puhdistettavuus ovat huomion arvoisia seikkoja. Suurena lisänä tulee huikean hieno ulkonäkö. Pinnoittaminen eheyttää pintojen ulkonäköä, helpottaa puhtaanapitoa ja säästää rahaa. Oikeanlainen pinnoitus oikein tehtynä on investointi vuosiksi eteenpäin. NC- pinnoite on yksikomponenttinen, väritön pinnoite, joka palauttaa ja kirkastaa kohteen alkuperäistä väriä. Tuotteen teknologia toimii alkuperäistä väriä kirkastavasti.

NC pinnoitemenetelmää voidaan käyttää monien eri materiaalien ja kohteiden pinnoittamiseen: Kiinteistön pinnat, lattiat, sillan kaiteet, betonielementit, puu, metallipinnat jne.

Nano Clear – Ominaisuudet

Perinteiset teollisuusmaalit, mukaan lukien epoksit, tarjoavat hyvän korroosionkestävyyden ja alustan pinnan kovuuden, mutta valitettavasti eivät kestävä pitkäkestoista UV-säteilyä ja säänvaihteluja. Kaksikomponenttiset polyuretaanit tarjoavat hyvän UV-kestävyyden ja säänkeston, mutta yleensä maksavat paljon enemmän kuin epoksi- tai polyesteripintamaalit. Perinteiset pinnoitusmenetelmät, kuten pintamaalit ja epoksit, aloittavat hapettumisprosessin tai ”liituuntumisen” sään vaikutuksesta 6 kuukauden kuluessa maalaamisesta. Tämä pinnan liituuntumisilmiön aiheuttaa on itse asiassa pinnalla oleva ikääntynyt maali, joka on altis UV-säteilylle ja sään vaikutuksille.

Nano-Clear pinnoite tunkeutuu syvälle juuri maalattujen tai voimakkaasti hapettuneiden maalipintojen pienimpiin huokosiin muodostaen erittäin ristisilloitetun tiheän / kovan pinnoitepinnan. Nano-Clear pinnoite tarjoaa huomattavasti pidemmän pintasuojan verrattuna tavanomaisiin auto-, meri-, ilmailu- ja teollisuusmaaleihin, mukaan lukien epoksit ja polyuretaanit. Nano-Clear -pinnoitteet tarjoavat dramaattisesti suuremman silloitustiheyden kuin perinteiset yksi- ja kaksikomponenttiset pinnoitusjärjestelmät. Nano-Clear pinnoite estää alustan UV-hajoamisen absorboimalla haitallisia UV-säteitä.

Hyödyt:

 • Jopa 10 vuoden suojaus pinnoille
 • Kirkastaa värit
 • Suojaa UV-säteilyltä ja saasteilta
 • Estää hapettumien muodostumista
 • Estää ruostumista
 • Jättää erittäin helposti puhtaana pidettävän pinnan
 • Suojaa meriveden vaikutuksilta
 • Lisää huomattavasti pinnan hylkivyyttä

 

NC pinnoitteella voidaan pinnoittaa mm. Betonia, maalattuja pintoja, puuta, metalleja, rautaa, lasikuitua, gelcoat-pintoja jne.

Kaikki myönnetyt takuut kattavat valmistajan teknisten ohjeiden mukaisesti soveltuvalle pinnalle asennetut tuotteet, edellyttäen (mutta ei rajoittuen) asianmukaisen asennustyön: pinnan puhdistus/pinnan esikäsittely, levityslämpötilat, pinnoitteen paksuus, kuivumisajat, kovettumisajat ja uudelleenmaalausajat. Nämä tiedot saatavana tuoteoppaasta.

Tämä takuu ei kata minkään Nano Clear -tuotteen asennustyötä tai mitään tämän tuotteen käytöstä aiheutuneita vahinkoja. Nämä takuut eivät ole siirrettävissä ja vaativat alkuperäiset ostokuitit. Valmistaja ei ole missään tapauksessa vastuussa mistään satunnaisista, epäsuorista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat mistä tahansa syystä.

Ota Yhteyttä

PinnoitusTurku

 

Piiskakuja 5
20380 Turku

010 328 5250

Jätä yhteydenottopyyntö