EPOKSILATTIA

Pinnoitteiden ja saumattomuuden ansiosta pinnoitettu lattia on helppo pitää puhtaana ja ylläpito on vaivatonta.

Yli 20 vuoden kokemuksella kestäviä pinnoitusratkaisuja teollisuuteen, yrityksille ja kotitalouksille.

EPOKSILATTIA

Itsesiliävä epoksilattia on kovaa kulutusta kestävä, nestetiivis ja helppohoitoinen, joka toteutetaan noin 2 mm vahvuisena. Pinnoite mahdollistaa myös ohuempia epoksimaalauksia. Kovan kulutuskestonsa ja alhaisen materiaalikulun ansiosta epoksilattia on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ratkaisu.

HIERTOEPOKSILATTIA

Hiertoepoksi on käsin hierrettävä, hygieeninen ja pinnaltaan karhennettu pinnoite, joka ei ole liukas märkänäkään. Noin 4 mm vahvuinen hiertoepoksilattia soveltuu kohteisiin, joihin kohdistuu raskasta mekaanista tai kemiallista rasitusta. Hiertoepoksilattian sävy muodostuu värihiekoista, joita pinnoitteessa käytetään.

VESIHÖRYÄ LÄPÄISEVÄ LATTIA

Epoksilattioiden yksi erityisominaisuus on se, että niitä on mahdollista valmistaa vesihöyryn läpäisevinä, eli lattia on niin sanotusti hengittävä. Vesihöyryä läpäisevä lattiapinnoite soveltuu niin uudis- kuin saneerauskohteiden lattioihin, joissa on riskinä rakenteellinen kosteuden nousu. Vesihöyryä läpäisevät pinnoitteet ovat pinnaltaan vesitiiviitä, kuten muutkin lattiapinnoitteet. Vesihöyryn läpäisevät järjestelmät täyttävät kovimman luokan DIN EN ISO 7783-1 ja -2, eli luokka I > 4m (>5m) vesihöyrynläpäisevyys vaatimukset.

Lattian epoksipinnoitus soveltuu useaan eri käyttötarkoitukseen. Epoksilattioilla on hyvä kemiallisen ja mekaanisen rasituksen kesto, joten se soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa lattiaan kohdistuu kovaa kulutusta. Laadukkailla ja vähäpäästöisillä epoksilattioilla saa pitkäikäisen, helppohoitoisen ja kestävän lattian. Epoksilattia on myös näyttävä, hygieeninen ja saumaton. Epoksilla pinnoitettu lattia ei ole liukas. Epoksilattialle ominaista on korkea kiilto ja väri on valittavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lattian epoksipinnoitus soveltuu useaan eri käyttötarkoitukseen. Epoksilattioilla on hyvä kemiallisen ja mekaanisen rasituksen kesto, joten se soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa lattiaan kohdistuu kovaa kulutusta. Laadukkailla ja vähäpäästöisillä epoksilattioilla saa pitkäikäisen, helppohoitoisen ja kestävän lattian. Epoksilattia on myös näyttävä, hygieeninen ja saumaton. Epoksilla pinnoitettu lattia ei ole liukas. Epoksilattialle ominaista on korkea kiilto ja väri on valittavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti.

TYYPILLISET KÄYTTÖKOHTEET

  • Teollisuus
  • Varastot ja autotallit 
  • Julkiset rakennukset kuten koulut ja sairaalat
  • Sosiaalitilat
  • Autoliikkeet ja muut liiketilat
  • Maavaraiset lattiat

OMINAISUUDET

  • Hyvä mekaaninen ja kemiallinen kestävyys
  • Hygieeninen ja saumaton
  • Vesitiivis

Ota Yhteyttä

PinnoitusTurku

 

Piiskakuja 5
20380 Turku

010 328 5250

Jätä yhteydenottopyyntö