Lattiapinnoitukset ja pinnoitusten korjaukset eri kohteisiin

Toteutamme kestäviä akryyli-, epoksi – ja polyuretaanipinnoituksia. Lisäksi teemme ekologisia Superfloor-lattioita sekä erittäin kestäviä Ucrete-lattioita. Design-lattiat sekä muut lattiapäällysteet kuuluvat myös valikoimaamme.

Palveluihimme kuuluvat myös lattioiden timanttihionnat, halkeamien injektoinnit sekä korjaustyöt. Toteutamme myös viivamerkinnät esim. varastoihin, liikuntatiloihin, parkkihalleihin jne.

Miksi valita pinnoitettu lattia?

Pinnoitettu lattia on kestävä ja saumaton. Pinnoitteiden ja saumattomuuden ansiosta pinnoitettu lattia on helppo pitää puhtaana ja ylläpito on vaivatonta. Lattiapinnoitteet mahdollistavat saumattoman pinnan, joka on helppo pitää puhtaana. Pinnoitettu lattia on hygieeninen, kestää kulutusta ja on miellyttävän tuntuinen jalan alla. Lattiapinnoitteet ovat lisäksi muunneltavissa käyttötarkoituksen mukaan. Pinnoitteen valitseminen on nopea, kustannustehokas ja ennen kaikkea kestävä valinta. Pinnoitettu lattia on:

  • kestävä ja pitkäikäinen
  • helppo pitää puhtaana
  • saumaton
  • hygieeninen
  • vesitiivis
  • lattian kiilto lisää tilan valoisuutta ja näyttää tyylikkäältä

Pinnoitettu lattia soveltuu  mm. terveydenhuoltoon, julkisiin tiloihin, varastoihin ja tuotantotiloihin unohtamatta kotitalouksia, joissa kohteina voi olla mm. lattiat, autotallit, varastot, märkätilat jne.  Pinnoitusmateriaaleilla ja asennustavoilla mahdollistetaan lattiapinnalle erilaisia ominaisuuksia, esim.  liukkaudenesto, kemikaalin tai korkean rasituksen kestävyys jne.

 

Voit lähettää meille alustavan tarjouspyynnön lattiapinnoituksista alla olevalla lomakkeella. Saat tarjouksen 1 – 2 arkipäivän sisällä sähköpostitse. Tarjous ei ole sitova ja saat rauhassa aikaa miettiä mahdollista työtilausta.Toteutamme lattiapinnoituksia ja korjauksia Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella.

Voit mös soittaa  meille 010 328 5250 tai lähettää tarjouspyynnön myynti@pinnoitusturku.fi

Suorat numerot myyntiin ja työjohdolle löydät yhteystieto-sivuilta

Kiinnostuitko? Jätä alustava tarjouspyyntö

Ota Yhteyttä

PinnoitusTurku

 

Piiskakuja 5
20380 Turku

010 328 5250

Jätä yhteydenottopyyntö