Lattiapinnoitukset

Toteutamme mm. kestäviä akryyli-, epoksi – ja polyuretaanilattioita. Lisäksi teemme ekologisia Superfloor-lattioita, erittäin kestäviä Ucrete-lattioita. Design-lattiat  sekä muut lattiapäällystet kuuluvat myös valikoimaamme.

Palveluihimme kuuluvat myös lattioiden timanttihionnat, halkeamien injektoinnit sekä korjaustyöt.

Tarvittaessa teemme pinnoituksia myös yötöinä (24/7) kohteissa, joissa töitä ei voida suorittaa normaalin työajan puitteissa.

Lattiapinnoitteet mahdollistavat saumattoman pinnan, joka on helppo pitää puhtaana. Pinnoitettu lattia on hygieeninen, kestää kulutusta ja on mukavan tuntuinen jalan alla.

Pinnoitteet soveltuvat mm. terveydenhuoltoon, julkisiin tiloihin, varastoihin ja tuotantotiloihin unohtamatta kotitalouksia.  Pinnoitusmateriaaleilla ja asennustavoilla mahdollistetaan lattiapinnalle erilaisia ominaisuuksia, esim.  liukkaudenesto, kemikaalin tai korkean rasituksen kestävyys jne.

EPOKSILATTIAT

Raskaasti kuormitettuihin tiloihin, julkisiin tiloihin sekä varastoihin

POLYURETAANILATTIAT

Julkisiin tiloihin, kouluihin ja päiväkoteihin, sairaaloihin ja toimistoihin.

AKRYYLILATTIAT

Elintarviketeollisuuteen, keittiöihin, lastauslaiturit, portaikot, kylmätilat jne.

UCRETELATTIAT

Erittäin vaativat teollisuuskohteet, joissa lattialta vaaditaan vankkaa kestävyyttä, kemikaalien ja lämmön kestävyyttä

KORJAUSTYÖT

Teemme monipuolisesti lattiapinnoitteiden ja pintojen korjaustöitä mm. pinnoitekorjaukset, halkeamien injektoinnit, ajoramppien karhennukset sekä viivamaalaukset.

DESING-LATTIAT

Yksilöllinen design-lattia on osa tilan identiteettiä. Desing-lattia soveltuu moniin eri julkisiin tiloihin sekä asuinkiinteistöihin. . 

Ota yhteyttä

PinnoitusTurku 

 

Piiskakuja 5,  20380 Turku

+358 10 328 5250

myynti@pinnoitusturku.fi

Jätä yhteydenottopyyntö