LATTIAPINNOITUKSET

Lattiat teollisuuden, yritysten ja kotitaouksien tarpeisiin.

Yli 20 vuoden kokemuksella kestäviä pinnoitusratkaisuja niin suuriin kuin pieniin kohteisiin

Miksi valita pinnoitettu lattia?

Pinnoitettu lattia on kestävä ja saumaton. Pinnoitteiden ja saumattomuuden ansiosta pinnoitettu lattia on helppo pitää puhtaana ja ylläpito on vaivatonta. Lattiapinnoitteet ovat lisäksi muunneltavissa käyttötarkoituksen mukaan. Pinnoitteen valitseminen on nopea, kustannustehokas ja ennen kaikkea kestävä valinta.

 • kestävä ja pitkäikäinen
 • helppo pitää puhtaana
 • saumaton
 • hygieeninen
 • vesitiivis
 • lattian kiilto lisää tilan valoisuutta ja näyttää tyylikkäältä

Pinnoitettu lattia soveltuu  mm. terveydenhuoltoon, julkisiin tiloihin, varastoihin ja tuotantotiloihin unohtamatta kotitalouksia, joissa kohteina voi olla mm. lattiat, autotallit, varastot, märkätilat jne.  Pinnoitusmateriaaleilla ja asennustavoilla mahdollistetaan lattiapinnalle erilaisia ominaisuuksia, esim.  liukkaudenesto, kemikaalin tai korkean rasituksen kestävyys jne.

 

Lattiapinnoitukset ja pinnoitusten korjaukset eri kokoisiin kohteisiin

Toteutamme kestäviä akryyli-, epoksi – ja polyuretaanipinnoituksia. Lisäksi teemme ekologisia Superfloor-lattioita sekä erittäin kestäviä Ucrete-lattioita. Design-lattiat sekä muut lattiapäällysteet kuuluvat myös valikoimaamme.

Palveluihimme kuuluvat myös lattioiden timanttihionnat, halkeamien injektoinnit sekä korjaustyöt. Toteutamme myös viivamerkinnät esim. varastoihin, liikuntatiloihin, parkkihalleihin jne.

Tarvittaessa teemme pinnoituksia myös yötöinä (24/7) kohteissa, joissa töitä ei voida suorittaa normaalin työajan puitteissa.

Lattiapinnoitteet mahdollistavat saumattoman pinnan, joka on helppo pitää puhtaana. Pinnoitettu lattia on hygieeninen, kestää kulutusta ja on miellyttävän tuntuinen jalan alla.

Monien käyttövuosien jälkeen, pinnoitettu pinta on myös mahdollista huoltolakata ilman, että koko lattiapinnoitetta tarvitsee uusia.

  Voit lähettää meille alustavan tarjouspyynnön lattiapinnoituksista alla olevalla lomakkeella. Saat tarjouksen 1 – 2 arkipäivän sisällä sähköpostitse. Tarjous ei ole sitova ja saat rauhassa aikaa miettiä mahdollista työtilausta.

  Voit mös soittaa  meille 010 328 5250 tai lähettää tarjouspyynnön myynti@pinnoitusturku.fi

  Suorat numerot myyntiin ja työjohdolle löydät yhteystieto-sivuilta 

  Toteutamme lattiapinnoituksia ja korjauksia Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella.

  Kiinnostuitko? Jätä alustava tarjouspyyntö

  Ota Yhteyttä

  PinnoitusTurku

   

  Piiskakuja 5
  20380 Turku

  010 328 5250

  Jätä yhteydenottopyyntö