Ucrete - lattiat

MIKSI UCRETE?

Silloin kun lattialta vaaditaan paljon, on valinta Ucrete. Ucrete-lattia on lähes kaiken kestävä. Pinnoite kestää iskuja, kuumuutta, happoja ja kemikaaleja. Ucrete -lattia soveltuu lähes kaikkiin teollisuuden tarpeisiin.

OMINAISUUDET

Ucrete-lattia on tasainen ja saumaton. Ucrete on tiheä ja läpäisemätön pinnoite betonipinnoille. Pinta kestää jopa 130 °C lämpötilan ja täyttää kaikki hygienia- ja puhtausvaatimukset. Ucrete-pinnoitteet ovat liuotteettomia, eivätkä aiheuta tuoksuongelmia edes levityksen aikana, eivätkä ne tue biologista kasvua lattiapinnalla.

 

KÄYTTÖKOHTEET

Teollisuus

Elintarviketuotantolaitokset

Kemianteollisuus

Elintarviketeollisuus

Keittiöt

Ucrete-teollisuuslattiapinnoite on kustannustehokas, sillä se on kestävä, nopea ja kätevä asentaa jopa alhaisissa lämpötiloissa. Se täyttää kaikki
tämän päivän prosessiteollisuuden tarpeet.
Käyttökuntoinen pinta saadaan aikaiseksi jopa 5 tunnissa 10°C:n lämpötilassa, joten se sopii loistavasti korjausrakentamiseen.
Ucrete -pinnoite voidaan asentaa 7 päivää vanhan betonin päälle ilman erikoispohjusteita.

Hygieeninen: hygieniastandardeista on helppo pitää kiinni, sillä pinnoitteen puhdistettavuus on ruostumattoman teräksen kaltainen eikä se edistä bakteerien tai sienten kasvua.
Kemiallinen kestävyys: vahvoista hapoista alkaleihin, rasvoihin, öljyihin ja liuottimiin, jotka voivat helposti hajottaa toisenlaiset hartsipohjaiset pinnoitteet.
Puhdas ja turvallinen: työntekijöille, tuotteille ja ympäristölle. 

Ota Yhteyttä

PinnoitusTurku

 

Piiskakuja 5
20380 Turku

010 328 5250

Jätä yhteydenottopyyntö