Travertino

Travertino, perinteinen stukkopinnoite

Travertino Platerilla saa luotua travertiiniefektin –  italialaisen perinteen kuuluisan marmorin ulkonäön. Tämä seinäpinnoite luotiin jäljittelemään roomalaista travertiinimarmoria, joka on yksi kuuluisimmista italialaisista marmoreista. Travertino -laastilla voidaan toteuttaa erilaisia pintastruktuureja. Travertino-pinta on hieman karkean näköinen, mutta valmiin pinnan tunne on kuitenkin sileältä.  

Travertino sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Lisäainevalikoima mahdollistaa tuotteiden ominaisuuksien muokkaamisen ja marmorinon esteettisten vaikutusten muuntamisen.

Travertino Plaster on kiiltävä, laadukas sisustuspinnoite, jonka rakenne korostaa seinäpintoja miellyttävin luonnollisin varjoin. Travertino on hengittävä, luonnollisesti homeenkestävä kalkkilaastipinnoite. 

Tuote ja käyttöohje

Travertino Plaster on valmis käytettäväksi luonnollisen värisenä (hieman beige) tai valkoisena. Se voidaan värjätä värijärjestelmällämme tai räätälöidä haluamallesi värille.

Pakkaus:  Travertino Kipsi kg 24. Travertino White kg 24 ämpäri.

Seos: Lime (kalkkisekoite) ja valikoitua marmorijauhetta. Lisäaineita (alle 2%).

Toteutus: Seinien esikäsittely Quartz Primer -pohjamaalilla (kipsilevy, puu tai mikä tahansa sileä pinta) tai Natural Primer (karkea pinta tai kalkkipohjainen rappaus). Primer voidaan levittää telalla tai sivprimerille levitetään seuraavana päivänä lastalla kaksi kerrosta Travertino -laastia käyttäen noin 2,4 kg/m². Suojaus:  Suojaa Sapone di Marsiglialla – Marseille-saippualla, Natural Wax tai Waterproofer

Ota Yhteyttä

PinnoitusTurku 

Tuotekatu 7
21200 Raisio

010 328 5250

myynti@rhv.fi

Jätä yhteydenottopyyntö