Tadelakt

Vedenkestävyyttä ja kaunista ulkonäköä

Tadelakt on ikivanha ylellinen sisustuslaasti, jolla saadaan ainutlaatuinen ja kestävä pinta vaikkapa kylpyhuoneisiin. Tadelakt on puhdas luonnollinen materiaali.  Tadelakt on tarkoitettu kaikkiin kohteisiin, joissa sisäilman laatu, kauneus ja viihtyvyys ovat tavoitteina toteutuksessa. Tadelakt hierretään pintaan tiiviisti ja näin pinnasta saadaan todella kestävä.

Tadelakt on siis erittäin kestävä, vedenkestävä, mutta silti hengittävä. Neutraalissa värissä se voidaan sävyttää mihin tahansa väriin lisäämällä väriaineita laajasta värivalikoimastamme.

Tadelakt on vettä hylkivänä, joten se on loistava vaihtoehto mm.  laatoitukselle kosteisiin tiloihin, suihkuihin, kylpyhuoneisiin ja keittiöihin.

Tadelakt on luonnollisesti hometta estävä ja antibakteerinen materiaali.

Saumaton, sileä ja hieman kiiltävä

Tadelakt, joka on johdettu arabian sanasta ”hankaa” tai ”vaivaa”, on perinteinen marokkolainen seinäpinta, joka on peräisin Marrakeshin alueelta ja jota käytetään Hammamsissa, marokkolaisissa höyrysaunassa ja Marrakeshin riadeissa. Tadelakt -pinnoite ulkonäkö on sileä ja hieman kiiltävä. Sitä käytetään yhä enemmän vettä hylkivänä vaihtoehtona laatoitukselle kosteisiin tiloihin, suihkuihin, kylpyhuoneisiin ja keittiöihin. Se on pohjustettava Venezia Stucco Quartz Primer -pohjamaalillilla, jonka jälkeen pinnoite levitetään saumattomasti. Tuloksena on sileä pinta, jossa ei ole laastiviivoja.Tadelakt on erittäin kestävä, vedenkestävä, mutta silti hengittävä. Tdelakte voidaan sävyttää mihin tahansa väriin lisäämällä väriaineita laajasta värivalikoimastamme. Pinnoitteen tiivistämiseen, suojaamiseen ja ylläpitämiseen levitä Venezia Stucco Moroccan Soap -saippuaa.

Ota Yhteyttä

PinnoitusTurku

Tuotekatu 7
21200 Raisio

010 328 5250

myynti@pinnoitusturku.fi

Jätä yhteydenottopyyntö