Suihkutilakalusteet

Classic Suihkutilakalusteet

Perusvalikoima, jossa kaksi eri lasivaihtoehtoa; kirkas ja savu sekä kolme eri prifiilivaihtoehtoa; anodisoitu harmaa, polttomaalattu valkoinen sekä polttomaalattu musta. Harmaalla profiililla varustetut tuotteet toimitetaan kromatuilla heloilla, polttomaalatuilla profiileilla varustettujen tuotteiden heloitukset toimitetaan vastaavalla sävyllä polttomaalattuina.

Infinia Suihkutilakalusteet

Linjakkaalla muotoilulla varustettu tuotejärjestelmä, jossa on erityisen laaja valikoima toiminnallisia ratkaisuja. Tuotteet on saatavana suorilla tai kaarevilla muotoon tavutetuilla laseilla. Neljä eri lasivaihtoehtoa; kirkas, savu, satiini- ja chinchilla lasi, sekä neljä eri profiiliväriä; anodisoitu kiiltävä, anodisoitu harmaa, polttomaalattu valkoinen ja polttomaalattu musta.

Forma Suihkutilakalusteet

Laajalla vedinvalikoimalla varustettu korkealuokkainen järjestelmä, jossa monipuolinen valikoima toiminnallisia ratkaisuja ja vakiokokoja. Neljä eleganttia vedinvaihtoa; kantikas, pyöreä, hexagon sekä hiottu läpityöstö. Viisi lasivaihtoehtoa; kirkas, savu, pronssi, satiini- ja reeded lasi. Mekaanisilla osilla ja turvalasin karkaisulla 20 vuoden takuu.

Glisse Suihkutilakalusteet

Pieniin tiloihin soveltuvat liukuvin ovin varustetut tuotteet erityisen laajalla kokovalikoimalla. Tilajakajien osalta voit valita erinomaisen vedenpidon ja esteettömän kulun välillä. Lasivalikoima: Kirkas, savu-, satiini- ja chincillalasi, sekä neljä profiiliväriä: adonisoitus kiiltävä, adonisoitu harmaa, polttomaalattu valkoinen ja polttomaalattu musta.

Wall Suihkutilakalusteet

Erityisen tukevat katon ja lattian väliin tuettavat suihkuseinät. Valikoimassa neljä eri lasivaihtoehtoa: kirkas, savu-, satiini- ja chinchillalasi. Neljä eri profiiliväriä: Anodonisoitu harmaa, adonisoitu kiiltävä, polttomaalattu musta ja polttomaalattu valkoinen. Profiili alumiinia. Lasi 6 mm -vahvuista karkaistua turvalasia. 20 vuoden takuu.

Bläk Suihkutilakalusteet

Teollisuushenkiseen tyyliin muotoiltu tuotejärjestelmä, jossa neljä särmikästä ruutuvaihtoehtoa: new york. tokyo, paris ja shanghai. Mekaanisilla osilla ja turvalasin karkaisulla on 20 vuoden takuu. Kehykset ja koristelistat (tokyo, paris ja shanghai -mallit) polttomaalattua mustaa tai valkoista alumiinia. Lasi 6 mm vahvuista karkaistua turvalasia.

Vetro Suihkutilakalusteet

Ajaton, pelkistetty tuotejärjestelmä, jonka trendikkäillä metallisävyvaihtoehdoilla (kromi, messinki ja musta) jatkat kylpyhuoneen metalliosien koherenttia sävylinjaa. Neljä eri lasivaihtoehtoa: Kirkas, savu-, pronssi- ja satiinilasi, sekä kolme eri helaväriä; kromi, messinki ja musta. Heloitukset messinkiseosta. Lasi 8 mm – vahvuista karkaistua turvalasia.

OTA YHTEYTTÄ

(+358) 010 328 5250

Jätä yhteydenottopyyntö

Osoite

Piiskakuja 5, 20380 Turku

Sähköposti

myynti@pinnoitusturku.fi

Puhelin

010 328 5250