Stucco Suede ja Suede Metallico

Hienoa satiini-/matta- tai helmiäispintaa

Stucco Suede ja Stucco Suede Metallico ovat luonnollisia materiaaleja hienojen satiini-/matta- tai helmiäispintojen tekoon. 

Stucco Suede Venetzian Marmorino on kuituvahvistettu luonnonkipsi, jolla on tyylikäs ja hienostunut ulkonäkö. Kuitujen tehtävänä on vähentää halkeamien muodostumista. Hengittävä, ympäristöystävällinen ja luonnollisesti homeenkestävä stukkolaasti, joka soveltuu käytettäväksi sisätiloissa.

Lisäainevalikoima mahdollistaa tuotteiden ominaisuuksien muokkaamisen ja marmorinon esteettisten vaikutusten muuntamisen.

Tuotetietoa ja asennusohje

Stucco Suede on valmis käytettäväksi valkoisena tai helmenvalkoisena. Pinnoite voidaan värjätä värijärjestelmällämme tai räätälöidä haluamallesi värille.

Pakkaus:  Stucco Suede kg 24. Stucco Suede Metallico kg 20.

Stucco Suede on yhdistelmä kalkkia, valikoitua marmorijauhetta ja mikrokuituja. Erilaisia ​​lisäaineita tuotteessa on alle 2%.

Työmenetelmä:  Seinien esikäsittely Quartz Primer -pohjamaalilla (kipsilevy, puu tai mikä tahansa sileä pinta) tai Normal Primerilla (karkea pinta tai kalkkipohjainen rappaus). Primerit voidaan levittää telalla tai siveltimellä

Asennus: Levitä 1 kerros Stucco Suedea (lastalla) käyttämällä +/- 0,7 kg/m². 12 tunnin kuluttua levitä 1 kerros Stucco Suedea ja kun se on kuivunut noin 50 %, levitä toinen kerros ja tee se tasaiseksi ja sileäksi pesusienellä. Paina hetken kuluttua koko pinta muovilastalla. Suojaus:  Suojaa laimennetulla (1:5) Pastellone Matt Waxilla. Kokonaiskulutus on noin 2 kg/m²

Ota Yhteyttä

PinnoitusTurku

Tuotekatu 7
21200 Raisio

010 328 5250

myynti@pinnoitusturku.fi

Jätä yhteydenottopyyntö