KYLPYHUONE- JA SEINÄPINNOITUKSET

Kalkki- ja hartsipinnoitus tuo tilaan saumattoman ja yhtenäisen pinnan.

Yli 20 vuoden kokemuksella kestäviä pinnoitusratkaisuja niin suuriin kuin pieniin kohteisiin

Oletko ajatellut kylpyhuoneen tai seinien pinnoitusta modernilla tyylillä?

Onko kyseessä wc- tai kylpyhuoneremontti? Etsitkö pinnoitusmenetelmää, joka voidaan toteuttaa esimerkiksi vanhojen laattojen päälle tai vaihtoehtoista pintamateriaalia laatoille, maalille tai tapetille?

Haluatko kauniin ja luonnonmukaisen pinnan seiniin tai lattiaan?

Venetsian Stucco -pinnoitteilla voidaan pinnoittaa lähes kaikkia pohjamateriaaleja. Pinnoitteita voidaan asentaa niin uudis- kuin remontointikohteisiin. Pinnoitevalikoima on runsas ja vaihtoehdoista on valittavissa eri stuktuureja ja värejä. Pinnan lopullinen tuntuma riippuu pinnoitustuotteen valinnasta. (Mallit nähtävissä näyttelytilassamme). Kalkkipinnoite on ekologinen, luonnollisesti antibakteerinen ja homevapaa. Etuna on myös saumaton ja yhtenäinen pinta, joka on helppo pitää puhtaana.

Toteutamme kalkkipinnoituksia ja hartsipinnoituksia. 
Värejä pystymme säätämään asiakkaan toiveiden mukaan. Värikartta on runsas.

Käyttökohteita mm.

 • Pesutilat ja muut märkätilat
 • Seinät (ulkona ja sisällä)
 • Portaat ja lattiat
 • Keittiön seinät ja välitilat
 • Tasot ja kiintokalusteet jne.

Voit lähettää meille alustavan tarjouspyynnön pinnoituksista alla olevalla lomakkeella. Saat tarjouksen 1 – 2 arkipäivän sisällä sähköpostitse. Tarjous ei ole sitova ja saat rauhassa aikaa miettiä mahdollista työtilausta. 

Toteutamme kalkki- ja hartsipinnoituksia Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella yksityikoteihin, yrityksille  julkisiin tiloihin. 

Kiinnostuitko? Jätä alustava tarjouspyyntö

Kalkki- ja hartsipinnoitteet

Markkinoilla on lukuisia eri pinnoitetuotteita.  Hartsipinnoite- ja kalkkipinnoitetuotteiden ominaisuuksissa on eroavaisuuksia mm. kulumisen ja kestävyyden osalta. Lisäksi kalkkipinnoitteissa on paljon eri karkeusasteita, jotka vaikuttavat lopullisen pinnan ulkonäköön ja tuntumaan.

Materiaalit soveltuvat useimmiten kuiva- ja märkätila-asennuksiin olemassa olevan pinnan päälle esim. laatta, kipsilevy, betoni ja puu. Valitsetpa sitten hartsipinnoitteen tai kalkkipinnotteen, tärkein asia erinomaisen lopputuloksen saamiseksi on oikeaoppinen ja ammattitaitoinen asennus.

Suosittelemme ehdottomasti pinnoitteiden asennukseen perehtynyttä yritystä. Yrityksellä tulee olla kokemusta siitä, mikä materiaali soveltuu mihinkin tilaan ja tarkoitukseen. Kaikki hartsipinnoite- ja kalkkipinnoitetuotteet eivät sovellu märkätiloihin, mutta nämä tuotteet soveltuvat erinomaisesti esim. tehosteseinäksi olo- ja makuuhuoneeseen.

Hartsipinnoite on tyylikäs, helppohoitoinen ja saumaton pinnoite, joka soveltuu kuiva- ja märkätiloihin. Tyypillisimpiä asennuskohteita ovat märkätilat kuten WC:t, saunat ja kylpyhuoneet. Hartsipinnoite on erinomainen valinta mm. kylpyhuoneremonttia ajatellen sillä rakenteita ei tarvitse purkaa ja pinnoitteella saadaan moderni, näyttävä sekä likaa hylkivä lopputulos.

Hartsipinnoite on myös erittäin luja pinnoite, joten se on erinomainen valinta mm. kylpyhuoneisiin laatan päälle. Myös kalkkipinnoitteista löytyy sopiva vaihtoehto märkätilojen pinnoittamiseen.

Hartsipinnoite asennetaan laatan päälle seuraavasti:

 • Pinnan esikäsittely ja puhdistus
 • Pohjatyöt
 • Tartuntapohjuste
 • Karkea hartsilaasti ja hionta
 • Hieno hartsilaasti ja hionta
 • Suoja-aine, kaksi kerrosta

 

 

Ota Yhteyttä

PinnoitusTurku

 

Piiskakuja 5
20380 Turku

010 328 5250

Jätä yhteydenottopyyntö