Oletko ajatellut kylpyhuoneen tai seinien pinnoitusta modernilla tyylillä?

Onko kyseessä wc- tai kylpyhuoneremontti? Etsitkö pinnoitusmenetelmää, joka voidaan toteuttaa esimerkiksi vanhojen laattojen päälle tai vaihtoehtoista pintamateriaalia laatoille, maalille tai tapetille?

Venetsian Stucco -pinnoite on mainio valinta lähes kaikkien pohjamateriaalien pinnoittamiseen. Pinnoitteella saavutat saumattoman, kestävän ja esteettisesti modernin ja yhteneväisen kokonaisuuden, joka on helppo pitää puhtaana. Pinnoite sopii niin uudis- kuin remontointikohteisiin. Pinnoitevalikoima on runsas ja vaihtoehdoista on valittavissa eri stuktuureja ja värejä. Pinnan lopullinen tuntuma riippuu pinnoitustuotteen valinnasta. Kalkkipinnoite on ekologinen, luonnollisesti antibakteerinen ja homevapaa. 

Toteutamme pinnat kalkki- tai hartsipinnoitteilla.  Värejä pystymme säätämään asiakkaan toiveiden mukaan. Monipuoliset väri- ja pintastruktuurivaihtoehdot on nähtävillä toimistollamme.

Käyttökohteita mm.

 • Pesutilat ja muut märkätilat
 • Seinät (ulkona ja sisällä)
 • Portaat ja lattiat
 • Keittiön seinät ja välitilat
 • Tasot ja kiintokalusteet jne.

Lisätietoa hartsi- ja kalkkipinnoitteista, pinnoitustyöstä sekä hinnoittelusta löydät www.graffia.fi -sivustolta.

Kalkki- ja hartsipinnoitteet

Markkinoilla on lukuisia eri pinnoitetuotteita.  Hartsipinnoite- ja kalkkipinnoitetuotteiden ominaisuuksissa on eroavaisuuksia mm. kulumisen ja kestävyyden osalta. Lisäksi kalkkipinnoitteissa on paljon eri karkeusasteita, jotka vaikuttavat lopullisen pinnan ulkonäköön ja tuntumaan.

Materiaalit soveltuvat useimmiten kuiva- ja märkätila-asennuksiin olemassa olevan pinnan päälle esim. laatta, kipsilevy, betoni ja puu. Valitsetpa sitten hartsipinnoitteen tai kalkkipinnotteen, tärkein asia onnistuneen lopputuloksen saamiseksi on oikeaoppinen ja ammattitaitoinen asennus.

Suosittelemme ehdottomasti pinnoitteiden asennukseen perehtynyttä yritystä. Yrityksellä tulee olla kokemusta siitä, mikä materiaali soveltuu mihinkin tilaan ja tarkoitukseen. Kaikki hartsipinnoite- ja kalkkipinnoitetuotteet eivät sovellu märkätiloihin, mutta nämä tuotteet soveltuvat erinomaisesti esim. tehosteseinäksi olo- ja makuuhuoneeseen.

Hartsipinnoite on tyylikäs, helppohoitoinen ja saumaton pinnoite, joka soveltuu kuiva- ja märkätiloihin. Tyypillisimpiä asennuskohteita ovat märkätilat kuten WC:t, saunat ja kylpyhuoneet. Hartsipinnoite on erinomainen valinta mm. kylpyhuoneremonttia ajatellen sillä rakenteita ei tarvitse purkaa ja pinnoitteella saadaan moderni, näyttävä sekä likaa hylkivä lopputulos.

Hartsipinnoite on myös erittäin luja pinnoite, joten se on erinomainen valinta mm. kylpyhuoneisiin laatan päälle. Myös kalkkipinnoitteista löytyy sopiva vaihtoehto märkätilojen pinnoittamiseen.

Hartsipinnoite asennetaan laatan päälle seuraavasti:

 • Pinnan esikäsittely ja puhdistus
 • Pohjatyöt
 • Tartuntapohjuste
 • Karkea hartsilaasti ja hionta
 • Hieno hartsilaasti ja hionta
 • Suoja-aine, kaksi kerrosta

Ota Yhteyttä

PinnoitusTurku

 

Piiskakuja 5
20380 Turku

010 328 5250