Saunalasitukset

Bläk Saunalasitukset

Teollisuushenkinen tuotejärjestelmä, joka soveltuu erityisesti saunatiloihin. Kolme ruutuvaihtoehtoa; New York, Tokyo ja Paris. Kehykset ja ruudut mustaksi polttomaalattua alumiinia. Lasi 6-8 mm vahvuista karkaistua turvalasia. Lasivärit: Kirkas ja savu. Vedin on mustaksi polttomaalattua massiivimessinkiseosta. Helat valmistetaan massiivimessinkiseoksesta. Ovet varustetaan korkealuokkaisilla saranoilla. Saranoissa on säädettävä keskitys. Saranoiden toiminta on tarkkaan suunniteltu niin, että ovi on kevyt käyttää, mutta ovi ei heilahtele itsestään esimerkiksi löylyn heitosta aiheutuvasta ilmanpaineesta. Ovi aukeaa 90 astetta molempiin suuntiin. Tuotteet valmistetaan aina mittojen mukaan. Mekaanisilla osilla ja turvalasin karkaisulla 20 vuoden takuu.

Vetro Saunalasitukset

Ajaton, pelkistetty tuotejärjestelmä, joka soveltuu erityisesti saunatiloihin. Kolme trendikästä metallisävy vaihtoehtoa; kromi, messinki ja musta. Lasivaihtoehdot; kirkas ja savu. Heloitukset messinkiseosta. Lasi 8 mm -vahvuista karkaistua turvalasia. Listat ruostumatonta terästä. Heloitukset ja teräslistat pintakäsitellään samaan sävyyn tuotteen rungon värin mukaisesti. Ovet varustetaan korkealuokkaisilla saranoilla. Saranoissa on säädettävä keskitys. Saranoiden toiminta on tarkkaan suunniteltu niin, että ovi on kevyt käyttää, mutta ovi ei heilahtele itsestään esim. löylyn heitosta aiheutuvasta ilmanpaineesta. Ovi aukeaa 90 astetta molempiin suuntiin. Tuotteet valmistetaan aina mittojen mukaan. Mekaanisilla osilla ja turvalasin karkaisulla 20 vuoden takuu.

Classic Saunalasitukset

Ajaton, pelkistetty tuotejärjestelmä, joka soveltuu erityisesti saunatiloihin. Heloituksen värivaihtoehdot:  kromi ja musta. Lasivaihtoehdot; kirkas ja savu. Lasi 8 mm -vahvuista karkaistua turvalasia. Listat alumiinia. Kromisten heloitusten kanssa toimitetaan harmaaksi adonisoidut alumiinilistat, mustien helojen kanssa mustaksi polttomaalatut alumiinilistat. Listat tarkkuuskatkaistaan asennusvaiheessa. Ovet varustetaan korkealuokkaisilla saranoilla. Saranoissa on säädettävä keskitys. Saranoiden toiminta on tarkkaan suunniteltu niin, että ovi on kevyt käyttää, mutta ovi ei heilahtele itsestään esim. löylyn heitosta aiheutuvasta ilmanpaineesta. Ovi aukeaa 90 astetta molempiin suuntiin. Tähän sarjaan saatavana useita vedinvaihtoehtoja. Tuotteet valmistetaan aina mittojen mukaan. Mekaanisilla osilla ja turvalasin karkaisulla 5 vuoden takuu.

OTA YHTEYTTÄ

(+358) 010 328 5250

Jätä yhteydenottopyyntö

Osoite

Piiskakuja 5, 20380 Turku

Sähköposti

myynti@pinnoitusturku.fi

Puhelin

010 328 5250