Pastellone Kipsilattia

Sileä ja yhtenäinen, luonnollinen lattiapinnoite

 

Yhtenäinen ja saumaton

Pastellone on erittäin hieno perinteinen luonnonkipsi materiaali, jota käytetään lattioihin tai seinien ja lattioiden yhtenäistämiseen, silloin kun halutaan luoda sametin pehmeä, yhtenäinen, ja saumaton pinta. 

Pastellone Fine ja Pastellone Medium yhdessä Pastellone -sideaineen kanssa sopii sisätilojen pinnoittamiseen. Pastellonen voi asentaa vanhojen lattiapintojen päälle.  Pastellone on luonnollisesti homeenkestävä.

Lisäainevalikoima mahdollistaa tuotteiden ominaisuuksien muokkaamisen ja marmorinon esteettisten vaikutusten muuntamisen.

Tuote ja käyttö

Pastellone Fine ja Pastellone Medium yhdessä sideaineen kanssa muodostaa yhtenäisen, saumattoman pinnan. Pastellone on erittäin kestävä materiaali. Pastellonea voidaan käyttää sisätilojen pinnoittamisen. 

Väri:  Valmis käytettäväksi valkoisena, voidaan värjätä värijärjestelmällä tai räätälöidä haluamallesi värille.

Pakkaus:  Pastellone Fine (jauheena) kg 16. Pastellone Medio (jauheena) kg 16. Sideaine Pastellone 7,2 l astia.

Tuote: Jauhe valkoista sementtiä, kalkkia, valikoituja marmori- ja kvartsijauheita. Lisäaineita (alle 4%).  Sidosaine koostuu akryylihartsista ja sidosliuoksista.

Toteutus:  Levitä pintaan Normal Primer laimennettuna 8 osalla vettä (telalla tai siveltimellä) (telalla tai siveltimellä).

1 kerros: Levitä lastalla Pastellone Medioa laimennettuna Pastellone -sidosaineella. Kulutus  +/- 1,2 kg/m²

2 kerros: Levitä Pastellone Fineä (laimennettu Pastellone -sidosaineella) lastalla noin 1,1 kg/m².

Suojaus: Pinta suojataan läpinäkyvällä vesipohjaisella polyuretaani Pastellone Lakkakomponentilla A+B tai Pastellone Waxilla

Ota Yhteyttä

Democol Oy

PinnoitusTurku / RHV-Tukku

Tuotekatu 7
21200 Raisio

010 328 5250

myynti@rhv.fi

Jätä yhteydenottopyyntö