ASFALTIN PINNOITUS

Asfaltin pinnoitus on helppo ja nopea menetelmä asfalttipinnan kunnostamiseen.

Tiesitkö, että asfalttiakin kannattaa huoltaa?

Oletko huomannut kiinteistösi pihan asfaltissa kulumia, halkeamia tai reikiä? Mietitkö miten asfalttipinnalle saisi lisää käyttöikää?

Asfaltin pinnoittaminen Refresh Asphalt -bitumipinnoitteella on kätevä, helppo ja nopea tapa asfalttipinnan uudistamiseen. Upean ulkonäön lisäksi pinnoite lisää asfalttipinnan käyttöikää vuosilla. Refresh Asphalt on emulsiomainen (nestemäinen asfaltti) massa, joka sisältää bitumiemulsiota, hartsia sekä sideaineita. Asfaltin pinnoitus palauttaa vanhalle asfalttipinnalle uuden asfaltin ominaisuudet, mm:

 • Tasoittaa vanhan asfaltin pinnan
 • Täyttää hiushalkeamat ja pienet repeämät
 • Vesieristää vanhan asfaltin
 • Ehkäisee jäätymis- ja kosteusvaurioita
 • Jään, veden ja kulutuksen kestävyys paranee
 • Uudistaa vanhan asfaltin ulkonäön
 • Lisää vanhan asfalttipinnan kulutuskestävyyttä ja käyttöikää

Asfalttipinnan huolto osaksi kiinteistön hyvää kunnossapitoa

Usein unohdetaan, että myös pihamateriaalit, kuten asfalttipinnat kaipaavat kunnossapitoa ja huoltoa. Asfalttipintaa voidaan paikata, saumata ja pinnoittaa pienellä vaivalla silloin, kun vauriot huomataan ajoissa ja niihin reagoidaan nopeasti. Asfalttipintoja tulisi tarkkailla joka kevät. Näin sään vaihtelujen, talven ja mm. nastarenkaiden aiheuttamat vauriot tulee hyvin havannoitua.

Jos asfaltin pinnalla on halkeamia, pieniä reikien alkuja tai huomattavia painaumia, tulisi ne korjata mahdollisimman pikaisesti. Silloin kun asfalttipinta on rikki, myös sen vedeneristyskyky on heikentynyt. Vesi, jää ja mekaaninen rasitus ovat asfalttipinnan tuho varsinkin silloin kun pinta on jo valmiiksi vaurioitunut.

  Lähtötilanne

  Pihan asfalttipinta oli menettänyt tekniset ominaisuutensa. Pinta oli todella ”rakeinen” ja joistain osista asfaltti puuttui kokonaan. Nämä asfaltittomat alueet oli sorastettu. Pihassa oli myös halkeamia ja painaumia.

  Ensimmäiset toimenpiteet

  Huonokuntoiset asfalttipinnat poistettiin.

  Paikkaukset ja saumaukset

  Asfaltissa olevat halkeamat ja painaumat korjattiin. Lisäksi kivetyksen reunasta poistettu painunut asfaltti korvattiin uudella asfalttimassalla.

  Asfaltin pinnoitus

  Paikkausten ja halkeamien korjausten jälkeen, korjausmateriaalien annettiin tiivistyä noin viikon. Tämän jälkeen aloitettiin pinnoitustyöt.

  Valmis piha

  Pinnoituksen jälkeen pihan vanha asfalttipinta sai uuden, yhtenäisen bitumikerroksen. Samalla korjattujen alueiden ja vanhan pinnan saumat tiivistyivät. Pihasta tuli eheä ja näyttävä.

  Voit lähettää meille alustavan tarjouspyynnön asfaltin pinnoittamisesta alla olevalla lomakkeella. Saat tarjouksen 1 – 2 arkipäivän sisällä sähköpostitse. Tarjous ei ole sitova ja saat rauhassa aikaa miettiä mahdollista työtilausta. 

  Toteutamme vanhan ja uuden asfaltin pinnoituksia Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella.

  Kiinnostuitko? Jätä alustava tarjouspyyntö

  Valtuutetut asennusliikkeet Suomessa:

  • PinnoitusTurku: Varsinais-Suomi, Satakunta, Uusimaa, Kanta-Häme p. 010 328 5250
  • Parkfix  Oy: Etelä-Savo, Päijät-Häme, Keski-Suomi p. 044 370 8360
  • Biko Tmi: Seinäjoki / Etelä-Pohjanmaa p. 045 78356280

  Ota Yhteyttä

  PinnoitusTurku

   

  Piiskakuja 5
  20380 Turku

  010 328 5250

  Jätä yhteydenottopyyntö