Hartsipinnoitukset

Sisä – ja ulkotilojen harsti- ja kalkkipinnoitukset luonnonmukaisilla ja ylellisillä Venetzian Stucco -pinnoitteilla. 

Hartsipinnoitus ja kalkkipinnoitus –

luonnonmukainen pinnoitusmenetelmä

PinnoitusTurun ammattitaitoinen asennustiimi toteuttaa seinien ja lattioiden hartsipinnoitukset ja Venetzian Stucco -kalkkipinnoitukset mm. kylpyhuoneisiin, keittiöihin, huoneistoihin, myymälöihin ja  julkisiin tiloihin. Toteutamme kaikki kohteemme laadukkaille Italialaisilla Venetzian Stucco – tuotteilla. Toimimme myös tuotteiden maahantuojana.

Kalkki- ja hartsipinnoitteet ovat luonnollisesti hometta estäviä ja antibakteerisia.

Kalkkipinnoitus ja hartsipinnoitus mahdollistavat saumattoman viimeistelyn ja sametin pehmeän ulkonäön. Kalkki- ja hartsipinnoitteet voidaan levittää lattioille ja seinille jatkuvan Wall2Floor-pinnan saavuttamiseksi.

Työskentelemme pääsääntöisesti Varsinais- ja Etelä-Suomen alueella, mutta olemme toteuttaneet kohteita myös muualla Suomessa.

Stucco kalkkipinnoitus soveltuvat lähes kaikkien materiaalien pinnoitukseen. Kalkkipinnoitus ja hartsipinnoitus voidaan usein toteuttaa olemassa olevan materiaalin esim. vanhojen laattojen päälle, mutta tämä vaatii asentajamme tarkan arvion ennen pinnoitustyön aloittamista. Materiaali- ja värivaihtoehtoja on runsaasti. Pystymme värjäämään materiaaleja asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. 

Käyttökohteita mm.

  • Seinät (ulkona ja sisällä)
  • Portaat 
  • Lattiat
  • Pesutilat ja muut märkätilat
  • Huonekalut ja kiintokalusteet jne.

Venezian Stucco -pinnoitteet

RHV-Tukku (Democol Oy) maahantuo Italialaisen Arstucco Srl:n (Venezia Stucco) hartsipinnoitteet. RHV-Tukku toimii tuotteiden ja palvelujen  myyjänä sekä vastaa asennuksesta.

VENEZIA STUCCO

Venezia Stucco on italialainen yritys, jonka perusti joukko artesaaneja. He ovat erikoistuneet koristeellisten seinä- ja lattiapintojen, lisäaineiden ja käsittelyjen tuotantoon ja käyttöön. He yhdistelevät luonnollisia perustuotteita valmistaessaan laadukkaita seinä- ja lattiakipsejä sisä- ja ulkotilojen luksusratkaisuihin. Kaikki materiaalit ovat valmistettu Italialaisista, valituista raaka-aineista. Näin pystytään takaamaan korkealaatuiset tuotteet, joissa yhdistyvät vanhat tekniikat ja moderni teknologia. Vuosien tuotekehityksen ansiosta, tuotteita on helppo asentaa, säilyttäen samalla esteettiset ominaisuudet, joita laadukkaassa työssä odotetaan.  Kaikki materiaalit valmistetaan erittäin ammattitaitoisen teknisen henkilöstön tiukassa valvonnassa ja testataan ennen niiden markkinoille saattamista.

STUCCO – TUOTTEET

Venetian Marmorino

Venetian Marmorino antaa seinäpinnoille hienostuneen, erittäin kiillotetun ilmeen. Venetian Metallic Marmorino lisää hohtavan metallisen kiillon Marmorinon pintaan. Lisäainevalikoima mahdollistaa tuotteiden ominaisuuksien muokkaamisen ja marmorinon esteettisten ilmeen muuntamisen.

Tadelakt

Tadelakt on luonnollinen mineraalikalkkipohjainen seinäpäällyste sisä- ja ulkopinnoille. Koostumuksensa ja  pintakäsittelyn ansiosta Tadelakt on täysin vedenpitävän ja pestävä pinnoite. Tadelakt soveltuu erinomaisesti myös saniteettitilojen pinnoittamiseen.

Stucco Suede ja Stucco Suede Metallico

Stucco Suede ja Stucco Suede Metallico ovat luonnollisia materiaaleja satiini-/matta- tai helmiäispintojen tekoon.  Lisäaineilla on  mahdollista muuttaa pinnoitteen ilmettä.

Stucco Suede Venetian Marmorino on kuituvahvistettu luonnonkipsi, jolla on tyylikäs ja hienostunut ulkonäkö. Kuitujen tehtävänä on vähentää halkeamien muodostumista. Stucco Suede on hengittävä, ympäristöystävällinen ja luonnollisesti homeenkestävä stukkolaasti, jota käytetään sisätiloissa.

Dolomiti Stucco

Dolomiti Stucco seinäkipsilaasti on kalkkipohjainen, karkearakeinen, luonnollinen seinämateriaali, johon on lisätty pronssihiutaleita ja valikoituja marmorirakeita, jotka luovat vaikutelman  Dolomiittien vivahteista auringonnousun tai auringonlaskun aikaan. Hengittävä, luonnollisesti homeenkestävä materiaali, käytettäväksi sisä- ja ulkopinnoilla.

Beton Stucco

Beton Stucco on erittäin hieno betoninomainen pinnoite, jolla on samalla erinomainen kulutuskestävyys. Sopii käytettäväksi monissa erityyppisissä kohteissa: myymälöissä, asunnoissa, toimistoissa, julkisissa tiloissa ja liikerakennuksissa. Beton Stucco on hengittävä ja luonnollisesti homeenkestävä. Sopii käytettäväksi sisällä ja ulkona.

Traventino Plaster

Travertino Plaster on hieman kiiltävä, laadukas pinnoite, jonka ilme korostaa seinäpintoja miellyttävin luonnollisin varjoin. Materiaali on hengittävä, luonnollisesti homeenkestävä, sisä- ja ulkokäyttöön.

Tranventino on ympäristöystävällinen, erittäin rakeinen, teksturoitu kipsi, joka tekee pinnalle hienovaraisen matta kiven kaltaisen vaikutelman.

Stucco Vesuvio

Stucco Vesuvio on kalkkipohjainen seinäpinnoite, johon on lisätty valikoituja hienoja luonnonmineraalimarmorijauheita, jotka mahdollistavat monia eri asennustapoja.  Stucco Vesuvio on hengittävä, luonnollisesti homeenkestävä. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Pastellone -lattiapinnoite

Pastellone Fine ja Pastellone Medium on lattiapinnoite sisätiloihin. Pastellone voidaan asentaa olemassa olevien materiaalien päälle. Asennus onnituu myös kohteisiin, joissa on lattialämmitys. Pastellone on luonnollinen pinnoite, joka voidaan värjätä värijärjestelmällämme ja näin räätälöidä haluamasi väriseksi.

Ota Yhteyttä

PinnoitusTurku

 

Piiskakuja 5
20380 Turku

010 328 5250

Jätä yhteydenottopyyntö