Lasiväliovet ja tilanjakajat

Celine Lasiväliovet

Väliovimallisto, jonka ovilehti on saatavilla kehystämättömänä (Helsinki), kehystettynä (New York), suurilla ruuduilla (Tokyo) tai pienillä ruuduilla (Paris). Ovi aukeaa 180 astetta. Lasi 8 mm karkaistua turvalasia. Celine -tuotteet soveltuvat käytettäväksi myös kosteissa tiloissa. Tuotteet valmistetaan aina mittojen mukaan. Lasivaihtoehdot: Kirkas, satiini ja peililasi. Karmit ja ovilehden mahdolliset kehykset valmistetaan mustaksi polttomaalatusta alumiinista. 

Bläk Saranoidut lasiväliovet ja -seinät

Teollisuushenkiseen tyyliin muotoiltu tuotejärjestelmä, jossa on neljä särmikästä ruutuvaihtoehtoa: New York, Tokyo, Pari ja Shanghai. Mekaanisilla osilla ja turvalasin karkaisulla on 20 vuoden takuu. Kehykset ja koristelistat (Tokyo, Paris, ja Shanghai -mallit) polttomaalattua mustaa tai valkoista alumiinia. Uusina väreinä tulossa Mocha (RAL8025) ja Sand (RAL1019) -värit. Lasi 6 mm -vahvuista karkaistua turvalasia. Blak -tuotteet valmistetaan aina mittojen mukaan.

Bläk Lasiväliovet ja -seinät

Teollisuushenkiseen tyyliin muotoiltu tuotejärjestelmä, joka sopii kodin kaikkiin tiloihin. Liukukiskot harmaan tai mustan väristä alumiinia. Lasi 8 mm -vahvuista, karkaistua turvalasia. Mekaanisilla osilla ja turvalasin karkaisulla on 20 vuoden takuu. Laadukas liukujärjestelmä sekä lattiaohjain takaavat pehmeän ja turvallisen oviliikkeen. Ovet ovat varustettu hidastimella, joka vaimentaa oviliikkeen. 

Classic Liukuvat lasiväliovet ja -seinät

Ajaton, pelkitetty tuotejärjestelmä, joka soveltuu kodin kaikkiin tiloihin. Laadukas liukujärjestelmä sekä lattiaohjein takaavat pehmeän ja turvallisen oviliikkeen. Ovet on varustettu hidastimella, joka vaimentaa sulkemista ja vetää oven varovasti paikoilleen. Liukuovikiskot harmaan tai mustan väristä alumiinia. Lasi 8 mm -vahvuista karkaistua turvalasia. Mekaanisilla osilla ja turvalasin karkaisulla 5 vuoden takuu.

OTA YHTEYTTÄ

010 328 5250

Jätä yhteydenottopyyntö

Osoite

Piiskakuja 5, 20380 Turku

Sähköposti

myynti@pinnoitusturku.fi

Puhelin

(+358) 010 3285250