Asfaltin pinnoitukset

Lue lisää

Asfaltin pinnoitus - vuosia lisää asfalttipinnalle

Asfaltin pinnoitus on satsaus vuosiksi eteenpäin. Toteutamme vanhan ja uuden asfaltin pinnoituksia Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella.

Asfaltin pinnoitus Refresh Asphaltilla on nopea keino palauttaa vanhalle asfalttipinnalle uuden asfaltin ominaisuudet. Pinnoituksen myötä asfalttipinnan veden, jään ja kulutuksen kestävyys paranee huomattavasti. Teknisten ominaisuuksien lisäksi asfaltin pinta saa uuden upea ulkonäön.

Refresh Asphalt pinnoiteasfaltti eheyttää ja pinnoittaa kuluneita ja halkeilevia asfalttipintoja, sekä ennalta ehkäisee asfaltin hapertumista ja kivimateriaalin irtoamista. Pinnoiteasfaltti myös suojaa ja tasoittaa asfalttipintoja niissä kohteissa, joissa asfaltin pinta on epätasainen. Refresh Asphalt tasoittaa ja täyttää pienet halkeamat sekä ehkäisee jäätymis- ja kosteusvaurioita.

  • Tasoittaa vanhan asfaltin pinnan
  • Täyttää hiushalkeamat ja pienet repeämät
  • Uudistaa vanhan asfaltin ulkonäön
  • Vesieristää vanhan asfaltin
  • Lisää vanhan asfalttipinnan kulutuskestävyyttä ja käyttöikää

Refresh Asphalt on emulsiomainen (nestemäinen asfaltti) massa, joka sisältää bitumiemulsiota, hartsia  sekä sideaineita.

Asfalttipinnan huolto osaksi kiinteistön hyvää kunnossapitoa

Rakennuksia tulee ylläpitää huolella, jotta kaikki pinnat ja materiaalit kestää ikää. Usein unohdetaan, että myös pihamateriaalit, kuten asfalttipinnat kaipaavat kunnossapitoa ja huoltoa. Asfalttipintaa voidaan paikata, saumata ja pinnoittaa pienellä vaivalla silloin, kun vauriot huomataan ajoissa ja niihin reagoidaan nopeasti. Asfalttipintoja tulisi tarkkailla joka kevät. Näin sään vaihtelujen, talven ja mm. nastarenkaiden aiheuttamat vauriot tulee hyvin havannoitua.

Jos asfaltin pinnalla on halkeamia, pieniä reikien alkuja tai huomattavia painaumia, tulisi ne korjata mahdollisimman pikaisesti. Silloin kun asfalttipinta on rikki, myös sen vedeneristyskyky on heikentynyt. Vesi, jää ja mekaaninen rasitus ovat asfalttipinnan tuho varsinkin silloin kun pinta on jo valmiiksi vaurioitunut. 

Asfaltti on kymmeniä vuosia kestävä, pitkäikäinen materiaali pinnoilla edellyttäen, että sitä huoltaa ja hoitaa hyvin. 

Kiinteistöilläkin on oma maalaussyklinsä. Samoin voisi ajatella asfalttipinnoista. Samalla kun talo maalataan, olisi hyvä pinnoittaa kiinteistön asfalttipinnat. Näin kaikki pinnat pysyvät kunnossa ja ovat kauniita katseille.

 

Ota Yhteyttä

PinnoitusTurku  RHV-Tukku

Piiskakuja 5
20380 Turku

010 328 5250

Jätä yhteydenottopyyntö